Caravankeskus Reatalo vuoden 2016 matkailuajoneuvokauppias

Matkailuajonevotuojat ry:n perustelut valinnalle olivat seuraavanlaiset:

Rovaniemellä toimivan Caravankeskus Reatalon valintaan vaikuttivat yli 30-vuotinen pitkäjänteinen työ toimialalla, hyvä taloudenpito ja tuloksellinen toiminta Pohjois-Suomen haastavissa olosuhteissa.

Matti Kähkönen on toiminut auto-, matkailuajoneuvo-, ja muulla kaupan alalla yli 30-vuotta. Vuonna 1995 toiminta muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli nykyinen Caravankeskus Reatalo. Vuonna 2001 yhtiö keskittyi kokonaan matkailuajoneuvokauppaan.

Vuosien kuluessa yhtiö on laajentanut toimitilojaan ja parantanut myös jälkimarkkinatoimintojaan. Caravankeskus Reatalo on taloudellisesti vahva toimija Pohjois-Suomen alueella, jolle on myönnetty kahdesti Suomen paras Caravan-palvelutunnus ja useamman kerran ”Suomen vahvimmat yritykset”-maininta. Caravankeskus Reatalo on vuodesta 2002 alkaen ollut AAA-luottoluokitettu yritys, joka palkittiin myös Vuoden 2016 Hobby-kauppias-maininnalla ja on pidetty yritys niin asiakkaiden kuin toimialan toimijoiden keskuudessa.

Caravankeskus Reatalon palveluihin kuuluu myynti, huolto, tarvikemyynti ja vuokraustoiminta. Yrityksen sijainnista johtuen joskus yksittäisen huoltokäynnin pituus on ollut jopa 500 km yhteen suuntaan.

Caravankeskus Reatalo on monimerkkitalo, jonka edustuksiin kuuluvat Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe, Poksi ja Sunlight.

Matkailuajoneuvotuojat ry 2017
www.liikkuvakoti.fi

Tervetuloa hyville kaupoille, meillä palvelu pelaa kaupan jälkeenkin, sillä mehän toteutamme unelmia!

Jaa tämä sivu eteenpäin: