Huoltopalvelut

Matkasi sujuu varmimmin ja turvallisesti, kun matkailuautosi tai -vaunusi on huollettu kunnolla. Huoltomme toimii nykyaikaisissa tiloissa ja voimme ylpeinä sanoa, että korjaamomme laitteet ovat aina ajan tasalla ja henkilökuntamme valmiina palvelemaan.

Korjaamo- ja huoltotoimintaamme kuuluu perushuoltojen lisäksi matkailuautojen öljynvaihdot, pesut, fiksaukset, hajunpoistot (otsonointi) ym. Huollamme, korjaamme ja toimitamme varaosat kaikkiin merkkeihin.

Takuukorjauksissa ota aina ensin yhteys myyjään.

 

Huoltohallimme tarjoaa hyvät puitteet monenlaisiin huoltotoimiin. 
Suoritamme asiantuntemuksella mm.

  • vuosihuollot
  • katsastushuollot
  • kaasuasennukset ja koeponnistukset
  • kosteusvauriokorjaukset, kosteusmittaukset
  • kolarivauriokorjaukset
  • pesut
  • lisävarusteasennukset

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolari- ja vauriokorjaamo. Kolari- ja kosteusvauriokorjaukset vaativat hyvää ammattitaitoa ja väärin suoritettuna ne aiheuttavat usein laajoja vahinkoja. Siksi ne on syytä jättää osaavien ammattilaistemme huoleksi.

Valttikorttiasiaakkaat saavat meiltä tarvittaessa sijaisauton korjauksen ajaksi (lisätietoja asiakkuudestamme saat sivun alareunasta). Tuo matkailuajoneuvosi ammattilaisten käsiin.

Haluatko nostaa ajokkisi arvoa?

Oletko myymässä autoa tai vaunuasi? Kaipaako maalipinta tai sisustus pientä parannusta? Anna meidän fiksata ajokkisi sisä- ja ulkopinnat säihkyviksi ja uusia vastaaviksi!

Tarjoamme monipuolisia pesu- ja vahauspalveluita. Teemme autojen ja vaunujen pesut sekä vahaukset aina käsityönä ja käytämme vain ammattilaisille tarkoitettuja pesu- ja vahaustuotteita.

Laitetaan ajoneuvosi tiptopkuntoon!

Perusfiksauksessa sisätilat puhdistetaan imuroimalla ne kauttaaltaan, pölyt pyyhitään pinnoilta ja ne pestään kullekin materiaalille sopivalla puhdistusaineella. Myös matot pestään ja kuivataan.

Ajokkisi ulkopuolen puhdistuksen teemme käsinpesuna, joka on hellävaraisempi ja aina automaattipesuja parempi.

Pinnan viimeistelemme suojaavalla vahalla, joka antaa kestoa Suomen kuluttaville keliolosuhteille ja palauttaa alkuperäisen kiillon.

Tuo ajokkisi meille fiksaukseen ja säihkyvä lopputulos on taattu!

Ota heti yhteyttä huoltoomme ja varaa aika, puh. 045 128 1089. ( numero ei ota vastaan viestejä )  Usein meiltä kysytään korjausohjeita puhelimitse. Valitettavsti puhelimitse korjaus on vaikeaa eivätkä resurssimme riitä siihen.

Ota yhteyttä huoltoon

Kesä on meille kiireistä aikaa. Tahdomme tarjota kaikille asiakkaillemme nopean ja parhaan mahdollisen palvelun ja siksi pyydämme lähettämään huoltokyselyt mieluiten alla olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai watsapp-viestinä numeroon 0451281128.

Tarvitsemme ainakin seuraavat tiedot:
- Ajoneuvon rekisterinumero
- Vaunun tai auton tarkka merkki ja malli
- Auton asunto-osan merkki esim. Adria Matrix Supreme 687 SL vm. 2013
- Toivomasi huoltoajankohta
- Omat yhteystietosi

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot.

Puh. 045 128 1089
Sähköposti: korjaamo@reatalo.net

Avoinna arkisin klo 8–16, lauantait suljettu.

Muista varata aika korjaamollemme hyvissä ajoin ennen toivottua huoltoaikaa.

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Jaa tämä sivu eteenpäin: