Rahoitus

Asuntoauto tai asuntovaunu on pitkäaikainen sijoitus, josta riittää iloa pitkälle tulevaisuuteen. Nykyisillä korkotasoilla taloutta ei kannata vetää liian kireälle.

Tarjoamme sinulle kohtuullisella korolla ja sopivilla maksuerillä rahoituksen uuteen hankintaasi. Tule neuvottelemaan luottamuksellisesti rahoituksesta - teemme sinulle niin joustavan tarjouksen, että se voi yllättää. Haaveesi on lähempänä kuin luuletkaan.

Toteuta unelmasi ja maksa hankintasi sinulle sopivissa erissä.

Korko 2,9 % + perustamiskustannus 200,- + käsittelymaksu 10,-/ kk

Mahdollisuus jättää myös isompi viimeinen erä. Nyt ei ole osto ainakaan rahasta kiinni.

Laske OP:n rahoituslaskurissa.

Laske Nordean rahoituslaskurissa

Santander Ostorahoitus

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € - 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

 

Ota yhteyttä myyntiin

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Odotamme viestiä

Timo Satta, puh. 040 1362811

Sakari Lilleberg, puh. 040 1361133

Samuli  Kähkönen, puh. 045 1281088

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Jaa tämä sivu eteenpäin: