Intohimo ja kokemus ovat elintärkeitä

Adria on suunnitellut ja valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja yli 50 vuoden ajan. Tällä kokemuksella, intohimolla sekä taidoilla on todella merkitystä, kun seuraavaa ajoneuvoasi suunnitellaan ja valmistetaan.

Adrian valikoimaan kuuluu kaikkien matkailuauto-, matkailuvaunu- ja retkeilyautoluokkien tuotteita, ja pohjaratkaisuvalikoima on suuri. Adria voittaa yhä edelleen palkintoja suunnittelusta, innovaatioista, laadusta ja vastineesta rahalle.

Laatu, luotettavuus ja kestävyys

Adria suunnittelee tuotteet fiksusti, joten teknologiasta, parhaista rakennusmenetelmistä ja materiaaleista otetaan kaikki hyöty irti. Ajoneuvot ovat innovatiivisia, ja niissä on nykyaikaiset sisätilat sekä uniikit Adria-ratkaisut, kuten Smart-keittiöt ja erinomaisen ergonomiset kylpyhuoneet.

Ajoneuvojen vakiintuneet valmistustekniikat varmistavat Adrian ajoneuvojen laadun, luotettavuuden ja kestävyyden. Tärkeänä osana prosessia on oma kalustetuotanto sekä kokonaisvaltainen ajoneuvojen valmistusprosessin laaduntarkastus.

Pikkuseikatkin ovat tärkeitä

Kun vapaa-ajan ajoneuvoa suunnitellaan, pienet yksityiskohdat ja kaikki senttimetrit ovat tärkeitä. Oikeat pohjaratkaisut ja sijoittelut opitaan vuosikymmenten kuluessa, ja Adria tuo tämän kokemuksen jokaiseen ajoneuvoon.

Vain Adria tarjoaa sellaisia innovatiivisia ratkaisuja kuin Smart-keittiöt, käytännölliset Ergo-kylpyhuoneet, monipuoliset nukkumisvaihtoehdot, optimoidut ja joustavat säilytystilat sekä uniikit panoraamaikkunat.

Tervetuloa Adrian maail

Ladattavat tiedostotKoko
PDF icon adria_auto_esite.pdf13.11 MB
PDF icon adria_retkiauto_esite.pdf5.73 MB

Ota yhteyttä myyntiin

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Odotamme viestiä

Timo Satta, puh. 040 1362811

Sakari Lilleberg, puh. 040 1361133

Samuli  Kähkönen, puh. 045 1281088

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Jaa tämä sivu eteenpäin: