Kabe – Kun haluat asua ja matkustaa ensimmäisessä luokassa

KABE on jo kymmeniä vuosia edustanut skandinaavisuutta sellaisena, kuin se on tyypillisimmillään. Toisin sanoen kauttaaltaan korkeaa laatua ja pedanttisuutta hipovaa täydellisyyttä – alustasta ja korista lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin, tekstiileihin, sisustukseen ja pienimpään ruuviin asti.

Innovatiiviset ratkaisut

KABEn filosofia perustuu suurelta osin tavoitteeseen säilyttää johtava asema uusien matkailuautojen kehityksessä.

Harkitut muotoiluyksityiskohdat rakentavat luottamusta. Luottamusta, joka antaa mahdollisuuden viedä kehitystä eteenpäin ja luoda innovatiivisia patentoituja ratkaisuja, joiden ansiosta sinä omistajana voit tuntea ylpeyttä ja iloa KABEstasi.

Laatua joka tasolla

KABE-matkailuauto on sijoitus vähintään kahteen laatuun – elämän ja tuotteen. Vuosien kokemus on opettanut ennen kaikkea sen, että kaikesta voi aina tehdä hieman parempaa – hieman kevyempää, hieman kauniimpaa, hieman fiksumpaa.

Aina askeleen edellä

Aina vuodesta 1968 lähtien, jolloin KABEn perustaja Kurt Blomqvist alkoi käyttää käsitettä ”aina askeleen edellä”, se on toiminut kehitystyön turvallisena peruspilarina. Uudet innovaatiot ja ainutlaatuiset patenttit vievät KABEn kehitystä eteenpäin – monista niistä on tullut koko toimialan standardeja.

Käy tutustumassa mallikohtaisiin KABE 360º -esittelyihin klikkaamalla tästä

Ladattavat tiedostotKoko
PDF icon kabe_auto_esite.pdf23.28 MB

Ota yhteyttä myyntiin

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Odotamme viestiä

Timo Satta, puh. 040 1362811

Sakari Lilleberg, puh. 040 1361133

Samuli  Kähkönen, puh. 045 1281088

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Jaa tämä sivu eteenpäin: