Hobby-matkailuvaunut – Suosituin mahdollistaa kaikki toiveesi

Alussa oli uraauurtava idea – ja siitä lähtien Hobby on ollut modernien matkailuvaunujen ja matkailuautojen edelläkävijä. Hobby on yli 48 vuoden ajan pitänyt huolta siitä, että matkailusta on tullut koko ajan helpompaa, mukavampaa ja rentouttavampaa.

Menestyksen salaisuudella on neljä tukipilaria: Uraauurtavat keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni muotoilu ja vahva intohimo. Nämä tukipilarit ovat tehneet Hobbysta yhden johtavista matkailuvaunujen valmistajista koko maailmassa.

Hobby-matkailuvaunujen jokainen uusi sukupolvi vakuuttaa ensiluokkaisilla vakiovarusteilla ja avaralla tilatoteutuksella. Ei ihme, että Hobby-matkailuvaunut ovat niin suosittuja!

All Inclusive –vakiovarustus

Onko sinulla korkeat vaatimukset? Hobby on siinä tapauksessa Sinulle juuri oikea, sillä Hobby-matkailuvaunussasi Sinua odottaa mukavuus – se on vakiovarusteena. Se, mikä muualla on erikseen veloitettavaa lisävarustusta, on Hobbyssa itsestään selvää vakiovarustusta.

Erikoisvarusteet toiveittesi mukaan

Hobby-matkailuvaunu on yhtä yksilöllinen kuin Sinäkin. Tarjolla on monia erikoisvarusteita – aivan makusi ja yksilöllisten vaatimustesi mukaisesti, kuten LCD-näyttöllä varustettu Hobby CI-BUS-ohjausyksikkö, WLAN-ohjaus, 12V-sähköpaketti ja moderni akkuvarustus, Hobby Soundsystem -äänijärjestelmä ja lattialämmitys.

Tervetuloa tutustumaan Hobby-vaunuihin kuuman kupposen äärelle!

Hinnastot ja esitteet

Ladattavat tiedostotKoko
PDF icon Hobby 2023 esite 17.95 MB