KABE – Laatua ja täydellisyyttä

Kun ostaa Kaben, saa mielenrauhaa. Ja hieman iloisemman arjen, ongelmattomuutta, ja ennen kaikkea hieman entistäkin parempaa elämänlaatua. Kun päätät hankkia matkailuvaunun Kabelta, voit olla varma, ettei sen omistamisesta koidu huolia.

Vain parhaat myyvät Kabea. Kun ostat Kaben valtuutetulta jälleenmyyjältä, voit luottaa siihen, että myyjällä on myös meidän luottamuksemme. Luottamus, joka on rakentunut pitkän ajan kuluessa – monet jälleenmyyjistämme ovat myyneet Kabea kymmeniä vuosia. He tietävät, mitä heiltä vaaditaan, ja ovat valmiina auttamaan sinua.

Yli 100 valtuutettua huoltokorjaamoa eri puolilla Pohjois-Eurooppaa varmistavat, että sinä Kabe-matkailuvaunun omistajana voit aina tuntea olosi turvalliseksi.

Rakennettu pohjolan oloihin

Kabelle on sanomattakin selvää, että matkailuvaunussa, jonka on toimittava vaihtelevassa ilmastossa, on oltava hyvä eristys. Sääolot voivat nimittäin olla toistensa täydellisiä vastakohtia riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta haluaa lomailla.

Kaben matkailuvaunut rakennetaan aina niin, että ne kestävät Pohjolan äärimmäisessä ilmastossa. Niin kesän kuumuudessa ja kuivuudessa – ja syksyn kosteudessa ja tuulissa – kuin hyytävässä talvessa, jolloin maassa on kymmeniä senttejä kylmää ja eristävää lunta.

Turvallisin tien päällä!

Turvallisuus ei ole asia, jonka hyvyyden me itse arvioimme. Päinvastoin. Se tutkitaan mittauksin, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme jatkuvasti tutkimusten kärjessä.

Kabe, se ainoa oikea talvivaunu – paras myös kesällä.

https://www.kabe.se/fi/kabe360/