2021-fiat-ducato-mid-wheelbase-1200x800p-3

Fiat Ducaton jakopään huolto

Kysyessämme asiakkaalta miten autosi jakopää on huollettu, saamme huolestuttavan usein vastaukseksi että ”no enkai minä tiiä” tai ”no eihän sillä ole ajettu vielä palijoa”.

Tiesitkö että moottorin jakohihna ja sitä ohjaavat ohjainrullat yhdessä vesipumpun kanssa ovat ehdottomasti moottorisi tärkeimmät osat.

Jos jakohihna pääsee katkeamaan tai ohjainrullan laakeri leikkautumaan kiinni on pahimmassa tapauksessa edessä jopa yli 10,000€ arvoinen moottorin vaihto joten jakohihnan vaihdoissa ei kannate säästellä.

Fiat Ducaton jakohihnan vaihtoväli on käytännössä 4-5 vuotta riippuen mitä auton ohje/huoltokirja sanoo. Kilometrejä ei ole vielä kukaan ajanut täyteen.

Korjaamollamme hoituukin myös jakohihnojen vaihdot ammattitaidolla.

Fiat Ducaton jakopään uusimiseen sisältyy seuraavat; Uusi jakohihna, ohjaisrullat, vesipumppu, nesteet, apulaitehihnat. Eli käytännössä kaikki laitetaan uusiksi joten näiltä osin matkateko on huoletonta.

Mallista riippumatta vaihto osineen 1100€. Valttikortilla 1000€.

Vaihdon varaamiseksi täytä oikealla oleva lomake ja lähetä se korjaamollemme niin katsotaan aika ja huolletaan autosi tärkein osa ajantasalle.

Huollon varauslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

1. Huoltotyön ajankohta

PP dot KK dot VVVV

2. Auton tiedot

Esim. Citroen Jumper
Esim. Adria Matrix Supreme 687 SL vm. 2013

3. Yhteystiedot