Adria – Intohimo ja kokemus ovat korvaamattomia

 

Adria Mobil

Adria on suunnitellut ja valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja yli 50 vuoden ajan. Tällä kokemuksella, intohimolla sekä taidoilla on todella merkitystä, kun seuraavaa ajoneuvoasi suunnitellaan ja valmistetaan.

Adrian valikoimaan kuuluu kaikkien matkailuauto-, matkailuvaunu- ja retkeilyautoluokkien tuotteita, ja pohjaratkaisuvalikoima on suuri. Adria voittaa yhä edelleen palkintoja suunnittelusta, innovaatioista, laadusta ja vastineesta rahalle.

Vuonna 2024 uusi tähti syttyy!

Mallivuodelle 2024 omien alojensa ehdottomat johtajat yhdistävät voimansa kun Adria sekä Mercedes-Benz ovat solmineet yhteistyösopimuksen jonka johdosta Mercedes-Benz palaa pitkästä aikaa Adrian yhdeksi alustavalmistajaksi.

Valikoimiin saadaan niin puoli-integroitua Matrix-mallia sekä täysintegroitua Supersonic-mallia kahdessa eri kokoluokassa.

Laatu, luotettavuus ja kestävyys

Adria suunnittelee tuotteet fiksusti, joten teknologiasta, parhaista rakennusmenetelmistä ja materiaaleista otetaan kaikki hyöty irti. Ajoneuvot ovat innovatiivisia, ja niissä on nykyaikaiset sisätilat sekä uniikit Adria-ratkaisut, kuten Smart-keittiöt ja erinomaisen ergonomiset kylpyhuoneet.

Ajoneuvojen vakiintuneet valmistustekniikat varmistavat Adrian ajoneuvojen laadun, luotettavuuden ja kestävyyden. Tärkeänä osana prosessia on oma kalustetuotanto sekä kokonaisvaltainen ajoneuvojen valmistusprosessin laaduntarkastus.

Pikkuseikatkin ovat tärkeitä

Kun vapaa-ajan ajoneuvoa suunnitellaan, pienet yksityiskohdat ja kaikki senttimetrit ovat tärkeitä. Oikeat pohjaratkaisut ja sijoittelut opitaan vuosikymmenten kuluessa, ja Adria tuo tämän kokemuksen jokaiseen ajoneuvoon.

Vain Adria tarjoaa sellaisia innovatiivisia ratkaisuja kuin Smart-keittiöt, käytännölliset Ergo-kylpyhuoneet, monipuoliset nukkumisvaihtoehdot, optimoidut ja joustavat säilytystilat sekä uniikit panoraamaikkunat.

Tervetuloa Adrian maailmaan!

 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Reatalon Valttikortti
Nauti mahtavista eduista, kun ostat meiltä auton tai vaunun!

Tarvike-etu: −13 %

Työstä −25 % (ajalla 1.10–28.2.)

Ilmainen pesu kerran vuodessa, huollon yhteydessä

Ilmainen pesu kerran vuodessa, huollon yhteydessä

Ilmainen renkaanvaihto kerran vuodessa

Huoltoon 2 viikon sisällä

Sijaisauto huollon ajaksi

Kuukauden valttikorttitarjous työstä tai tarvikkeesta